Den som någon gång unnat sig en massage och letat efter närmaste massage eller spa salong att boka tid hos har med hög sannolikhet även stött på firmor och massörer som erbjuder massage med hembesök.

Med detta gamla, men ändå nya koncept innebär det att massören kommer hem till en och masserar en i ens egna, lugna, härliga hem—eller kontor.

Konceptet har blivit allt populärare i Sverige och speciellt i storstäderna, där man inte nödvändigtvis har tid att lämna hemmet eller jobbet men ändå gärna hade fått en massage.

Således har många valt att istället boka massage med hembesök, vilket lett till att de massörer som erbjuder just den tjänsten florerat och lett till ökad konkurrens.

Idag är det svårt att boka massage, speciellt på nätet, utan att stöta på en firma som erbjuder massage med hembesök.

Fördelarna med att boka massage med hembesök

Den största fördelen med att boka massage med hembesök är att man inte behöver spendera allt för mycket pengar på att ta sig till och från massören—samtidigt unnar man sig en härlig massage som direkt leder till ökad produktivitet och avslappnande.

Stress är aldrig något positivt. Aldrig någonsin. Och massage hjälper arbetsmyran att bli av med denna.

Med massage hemma slipper man således spendera mycket pengar på att ta sig till och från massören samtidigt som man kan arbeta på kontoret eller i hemmet medan man unnar sig sin massage.

Ovan är den största fördelen som man direkt tänker på när man tänker på massage med hembesök—dock finns det andra fördelar också.

Massage kan idag klassas som en lyxvara, som Wikipedia definierar såhär:

Lyxvara är en produkt som tillverkas för en begränsad skara konsumenter. Till skillnad mot andra produkter där priser pressas ner för att nå ut till så många konsumenter som möjligt, värderar lyxvaran sin exklusivitet.

En massage kan vara en lyxvara, förutsatt att man inte bokar den hos en större firma som konkurrerar mot andra. Önskar man unna sig en ”riktigt, lyxig och härlig massage” på spa eller dylikt är det sannolikt att man behöver betala lite extra för att unna sig den massagen.

De flesta som tänker på massage associerar det med ovanstående.

Massage med hembesök bryter detta mönster.

Om massage klassas som lyxvara är massage med hembesök det koncept som en gång för alla erbjuder alla massage, i ens egna hem, utan att behöva betala allt för mycket.

På så vis behöver man inte längre försöka låna pengar till konsumtion eller ansöka om lån för att finansiera olika konsumtionsgods, som massage. Istället finns det ett brett utbud av massörer på nätet som man idag kan välja mellan—boka sin massage hos och därefter avnjuta massagen i ens egna, lugna hem.

Hur hittar man massage med hembesök idag?

Det enklaste sättet är att använda sig utav internet och olika tjänster som Yelp, Tripadvisor eller andra tjänster som hjälper konsumenter och företag hitta varandra.

Genom att helt enkelt söka efter massörer i Stockholm kommer du snart att få en massa resultat på företag som erbjuder massage, och därefter är det bara att söka efter en firma som erbjuder massage med hembesök.

Att boka denna är relativt enkelt och att hitta massörer som erbjuder hembesök är nästan lika enkelt. Genom att hitta en massör som man känner sig nöjd och trygg med kan man väldigt enkelt boka en tid och få en massage med hembesök i sitt egna hem. Oftast tar detta inte mer än några minuter och via tjänster som finn tillgängliga på internet kan man få den massage man suktat efter med väldigt snabb fart.