Hotstonemassage.

Här kommer lite fakta omkring denna massageform.

Hotstonemassagen har en lång historia mer än 3000år med början i Indien och Kina. Mycket i Hotstonemassagen är inspirerat från Kinesiska medicinen vilket även min Indonesiska energimassage är, där jag jag jobbar utifrån meridianerna och kroppens energifält, Qi eller Chi som löper i dem.

Även de Nordamerikanska indianerna använde sig av varma stenar för olika behandlingar, de kombinerade värmeterapi och en speciell massageteknik för att skapa en djupgående avkopplande och framförallt läkande terapi vilket också är min plan, att med inslag från Indonesiska energimassagen i Hotstonemassagen få liknande effekt.

De stenar jag använder är slipade av vatten och vind och av äkta lava alltså vulkaniska stenar som senare skurits till rätt form och polerats ytterligare. De värms upp i vattenbad och då stenarna innehåller mineraler håller de värmen mycket länge.

Hotstonemassagen är stressreducerande, värmen och trycket får kroppen och alla muskler att slappna av vilket främjar både lymf och blodcirkulationen. Musklerna får mer syre och det gör att slaggprodukter lättare transporteras bort och muskelspänningar löses upp, hjälper även ämnesomsättningen i kroppen.

Jag kommer fr.o.m Maj att ta emot både kvinnor och män i de massager jag ger, då jag tidigare bara tog emot kvinnor i Energimassagen men har nu även en modifierad variant så att den passar även för män.

Hotstonemassage 75min/800kr räkna med att tillfället tar ca90min.

Varmt välkomna